Promotie voor EVC 1 en 2!

Zaterdag 6 juni 2015 kan met hoofdletters worden bijgeschreven in de EVC-historie, want na overwinningen op Zandvoort 1 en IJFC 2 promoveerden EVC 1 én 2.

Voor EVC 1 was er in Zandvoort eigenlijk geen vuiltje aan de lucht. EVC was de hele wedstrijd de bovenliggende partij en kwam na 25 minuten spelen op 0-1 door Leon Spoorenberg, na goed voorbereidend werk van Jeffrey Veerman. Daarna verzuimde EVC om de wedstrijd nog voor de rust in het slot te gooien.
In de tweede helft maakte Jeffey Veerman alsnog de 0-2. De 1-2 vlak voor tijd was louter voor de statistieken. Met deze overwinning promoveert EVC naar de 2e klasse, proficiat!
Nadat EVC in de competitie een bijna zeker lijkend kampioenschap alsnog uit handen gaf en de beslissingswedstrijd om het kampioenschap tegen OSV verloor, hebben de spelers zich in de nacompetitie van hun beste kant laten zien. Met 4 overwinningen promoveren wij terecht naar de 2e klasse.

IMG_3457 (Large)
Promotie voor EVC 1.

EVC 2 ging naar IJsselstein voor de confrontatie tegen IJFC 2, de herkanser uit de 1e klasse. Na de 1-1 thuis werd er nu met 0-1 gewonnen door een doelpunt van Sam van Maanen. Man of the Match was doelman Roy Bakker, die met prachtige reddingen EVC behoedde voor een nederlaag. EVC 2 promoveert nu naar de reserve 1e klasse.

Zo kwam het op deze eerste zaterdag in juni nog allemaal goed voor de EVC-selectie. EVC 1 kan zich in de 2e klasse opmaken voor de derby’s tegen ZOB, Monnickendam, Marken en HBOK. EVC 2 treft in de sterke 1e klasse o.a. Ajax 3.

Het was een (te) lang seizoen, maar we kunnen nu allemaal gaan genieten van een welverdiende zomerstop. Alvast fijne vakantie iedereen!

Erwin Rossenaar.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …