EVC- Buitenveldert

Na de nederlaag tegen Overbos was de verwachting dat EVC hier lering uit had getrokken.

Niets was echter minder waar, met als resultaat een gefrustreerd EVC, 4 gele kaarten en een 1-2 nederlaag.

Het spel van Buitenveldert was vanaf de eerste minuut onbevangen, snel en met maar één doel, winnen.

Na enkele keren goed ingrijpen van Roy was het in de 18de minuut raak. EVC had geen antwoord op een snel uitgespeelde aanval van Buitenveldert en een dieptepass betekende 0-1.

EVC probeerde wel, maar tot echt doelrijpe kansen resulteerde dit niet.

Shevan werd in de 37ste minuut vervangen door Ruud Springer die met zijn tomeloze inzet het tij ook niet kon keren.

Op slag van rust kopte Sebastiaan uit een corner net naast, zodat het bij 0-1 bleef.

Direct na rust kreeg Leon een voorzet ongelukkig tegen het achterhoofd en moest dizzy de strijd staken en werd vervangen door Sam van Maanen.

Tijdens deze blessure profiteerde Buitenveldert middels een snel uitgevoerde aanval en tekende de 0-2 aan.

Het enige lichtpuntje aan EVC zijde was een goed opgezette aanval waarbij Sam de bal goed neerlegde voor Bilal en deze had geen moeite de 1-2 op het scorebord te zetten.

Ook met Ronald als vervanger van Thom kwam er geen verandering meer in de stand.

Complimenten gaan uit naar Buitenveldert en de scheidsrechter.

Zaterdag a.s. geen competitievoetbal in onze afdeling ivm bekerprogramma.

Tijd voor bezinning.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …