EVC heeft nieuwe voorzitter en vice-voorzitter!

Gistermiddag werd bij EVC de Nieuwjaarsreceptie georganiseerd, inclusief de toespraak van de voorzitter. Deze toespraak wordt, bij gebrek aan een voorzitter, al een aantal jaar door bestuurslid Theo van Diepen verzorgd. Dit jaar deed hij dat met meer genoegen dan de afgelopen jaren. De inhoud van deze speech was namelijk 2 jaar nogal somber van aard; het gaat niet goed, we hebben aanvulling nodig. Dit jaar echter was er positief nieuws. Het bestuur kon het goede nieuws brengen dat EVC een voorzitter en een vice-voorzitter heeft gevonden, in de personen van Henk Medik en Ruud van der Ploeg. Beiden zijn niet alleen heel bekend met EVC, maar ook met de sport voetbal. Dit maakt dat zij een in hoge mate een versterking voor het bestuur zijn. Ook op andere fronten zijn er mensen toegetreden tot het kader, waardoor de werkzaamheden voor iedereen weer prima te behappen zijn. We zijn hier echt heel erg blij mee!

Natuurlijk zijn Henk en Ruud nog niet officieel in functie. Zij moeten namelijk benoemd worden door de ledenvergadering. Deze zal in het voorjaar plaatsvinden. Achter de schermen zijn zij echter wel al begonnen met het oppakken van een aantal taken.

Naast dit goede nieuws had Theo nog een belangrijke vraag aan de leden: Onze wedstrijdsecretaris wordt steeds vaker geconfronteerd met een ingewikkelde puzzel. Er zijn eigenlijk teveel teams op de zaterdag in verhouding tot de veld- en kleedkamercapaciteit. Hierdoor moeten teams vaak laat spelen, wat meestal niet op prijs gesteld wordt. De vraag rijst regelmatig of we echt alle teams op zaterdag willen laten spelen. Redden we dat met de velden of moeten we ook meer wedstrijden op zondag? Welke teams zou je dan over kunnen / willen plaatsen en wat zijn daarvan de consequenties? Bij de jongere jeugd loopt het nu wat terug in ledenaantallen, maar komen we straks door de nieuwbouw meer nieuwe jeugdleden? Dit zijn best lastige vragen. Wij nodigen dan ook leden uit die het bestuur en het kader hierin willen ondersteunen en die mee willen denken. Heb je hiervoor interesse dan kun je je aanmelden bij de secretaris: Manja Schans, secretaris@evc-edam.nl (06-41536429)

henk-en-ruud

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …