EVC Voetbaldag

Op zondag 26 november organiseert EVC voor het eerst haar voetbaldag. Wij hopen hier een jaarlijks terugkerend evenement van te kunnen maken. Maar daar hebben we jullie hulp bij nodig.

Wat gaan we deze dag doen? We beginnen ‘s morgen van half tien tot twaalf uur met een clinic voor de spelers van 7 t/m 13 jaar. Deze clinic wordt verzorgd door oud betaald voetballers Sieme Zijm en Pascal Bosschaart. Ook komen er waarschijnlijk nog twee ander (oud) betaald voetbalspelers maar dat zijn we nog aan het regelen. Om twaalf uur krijgen we een demonstratie van een freestyler. Tijdens de clinic hebben jullie al een paar trucjes van hem geleerd maar nu laat hij alles zien. Wil je alvast een voorproefje kijk dan op YouTube wat Tom Vegter allemaal kan met een bal.

Om één uur volgt er een demonstratietraining van Koen Stam, trainer van de AZ JO19. Hier kun je zien hoe een professionele training er uit ziet.

Om drie uur ’s middags is er voor de jeugd vanaf 14 jaar en de senioren een voetbalquiz. Hans Jorgen Nicolai verzorgt deze quiz. Hans Jorgen heeft de rechten voor deze quiz en verzorgt ook jaarlijks het Nederlands Kampioenschap Voetbalquiz. Heb je zin om hier aan mee te doen, schrijf je dan met een aantal vrienden. Een team bestaat maximaal uit 4 personen. Inschrijfgeld bedraag € 12,00 per team en daar krijg je dan 8 consumpties voor.

Wil je aan één van de onderdelen mee doen. Vul dan onderstaand formulier in en geef het aan je leider of stuur een mail naar evenementen@evc-edam.nl en zet er duidelijk bij waar je je voor inschrijft en in welk elftal je zit.

Voor allebei de evenementen moet je je inschrijven.  -> EVC uitnodiging voetbaldag 26-nov-2017

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …