In Memoriam Siem Dik

Afgelopen maandag bereikte ons het zeer trieste bericht dat Siem Dik ons ontvallen is. Hoewel Siem al enige tijd tobde met zijn gezondheid, kwam zijn overlijden toch nog heel onverwacht.
Siem heeft vanaf ongeveer 12-jarige leeftijd bij EVC gevoetbald. Na een korte onderbreking keerde hij op 25-jarige leeftijd terug bij de zaterdag, waar hij verscheidene jaren in het eerste elftal als linksback heeft gespeeld. Na deze periode heeft Siem een groot aantal jaren in de zaterdag 6 gebald, natuurlijk met de wekelijkse uitstapjes naar Thomas Café. Dit heeft hij tot zijn 60e gedaan, wat niet veel mensen hem nadoen!
Verder is Siem bestuurslid geweest, in rol van penningmeester. Zijn inzet voor de club was gigantisch, zeker rondom het verwezenlijken van de eerste lichtinstallatie. Naast het penningmeesterschap heeft hij nog vele vrijwilligerstaken vervuld. Zo is hij jarenlang leider van de zaterdag 2 geweest. Ook rondom het 100 jarig jubileum, en dan met name voor de reünie, was zijn inzet geweldig.
De kleinzoons van Siem voetballen allebei bij EVC. Iets waar Siem ontzettend trots op was. Hij was dan ook iedere wedstrijd aan de zijlijn te vinden. Wij zullen zijn gezicht op onze velden missen.
We wensen zijn vrouw Tiny, dochters Miranda en Kristine, schoonzoons Christian en Justin en kleinzoons Patrick en Vincent heel veel sterkte toe bij dit verlies.

Het bestuur van EVC

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …