Start nieuw seizoen

Beste leiders en trainers van EVC van dit en van vorig seizoen,
Graag willen we jullie uitnodigen voor een informatieve en gezellige avond op woensdag 13 september aanstaande. Op deze manier willen we het nieuwe seizoen 2017-2018 in stijl aftrappen, dan wel jullie bedanken voor je inzet van vorig seizoen.
Op deze avond hebben we 2 sprekers uitgenodigd;
Allereerst zal wijkagent Steven de Groot iets komen vertellen over zijn ervaringen met het in contact komen met jongeren die in de weerstand zitten. Hij heeft Jeugd als taakaccent en heeft veel contact met de jongeren in onze gemeente. Hij verzorgt regelmatig gastcolleges.  Jullie zullen regelmatig, de één wat meer dan de ander, meegemaakt hebben dat er een lid van je team lastig is. Hoe kom je in contact met die jongen/meid en op welke manier kun je de sfeer in het team verbeteren? Steven heeft hier veel ervaring mee en we zijn er dan ook heel blij mee dat hij jullie wat handvatten aan de hand wil doen. Hij zal waarschijnlijk vergezeld worden van de nieuwe jongerenwerkers van de gemeente, zodat we ook met hen kennis kunnen maken.
Daarnaast hebben we Glenn Helder, ex-profvoetballer (onder andere Ajax en Oranje) bereid gevonden om iets te komen vertellen over zijn ervaringen en belevenissen op het voetbalveld. Een man met veel ervaring en een goed verhaal.
Natuurlijk is er ook ruimte voor een hapje en een drankje en kennis maken met elkaar, voor zover jullie elkaar nog niet kennen.
Tijdschema:
19.45 uur Inloop met koffie en een koekje
20.15 uur Eerste spreker Steven de Jong,
21.00 uur Korte pauze
21.15 uur Tweede spreker Glenn Helder
22.00 uur Afsluiting met een drankje
Bestuur en jeugdbestuur van EVC

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …