Uitnodiging: Maandag 27 maart, 20.00 uur Brainstormbijeenkomst

Maandag 27 maart, 20.00 uur organiseren we bij EVC een

Brainstormbijeenkomst

We nodigen je van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.
Het moet een ieder opgevallen zijn dat we op zaterdag aan de rand van onze planningscapaciteit zitten. Er moeten regelmatig wedstrijden laat gepland worden. Dat is niet leuk voor de EVC-teams, niet voor de bezoekers en niet voor de mensen die vrijwilligersdiensten moeten draaien. Daarnaast zijn er problemen rondom de capaciteit van de kleedkamers. Onze wedstrijdsecretaris loopt regelmatig tegen vraagstukken aan en heeft het bestuur gevraagd om het beleid hierop aan te passen.
Eventuele oplossingen die aangedragen worden, hebben allemaal hun voor- en hun nadelen. Er zijn mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden.
Graag willen wij hier met onze leden over praten, zodat er een breed draagvlak kan ontstaan voor de te nemen beslissingen.

• Een tweede kunstgrasveld?
• Het C-veld geschikt maken als speelveld?
• Laat spelen?
• Meer op zondag spelen?
• Kleedkamers bijbouwen?
• Lockers, zodat de kleedkamers efficiënter gebruikt kunnen worden?

Je zult begrijpen, deze lijst is niet uitputtend. Het zijn zomaar een aantal opties die wel eens voorbij komen.
We willen graag zoeken naar de meest gewenste oplossing, maar ook naar wat er dan nodig is om dat voor elkaar te krijgen. We denken graag in oplossingen, maar zullen ook de nadelen waar het bestuur tegen aanloopt meenemen in de overwegingen. Want als voor ons iets onmogelijk lijkt, dan weten jullie misschien een goeie oplossing? Graag willen we jullie mening horen.
Gespreksleider deze avond is René Visser, oud bestuurslid van EVC. Onder zijn ervaren leiding willen we voldoende input krijgen om het bestuur de juiste, door de vereniging gedragen beslissingen te kunnen laten nemen.
We hopen op 27 maart veel mensen te mogen begroeten!

Namens het bestuur,
Manja Schans – secretaris

brainstorm 3

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …