Zinloos geweld: alle plexiglasplaten van de tribune vernield.

Een aantal zeer stoere personen hebben alle 8 de plexiglasplaten, die zich aan de zijkanten van de EVC-tribune bevinden, vernield. Gewoon moedwillig deze peperdure platen met geweld eruit getrapt. Het kunnen EVC-leden zijn (en dan is het wel heel erg triest met je gesteld als je de spullen van je eigen clubje sloopt), of personen die geen lid zijn van EVC.

20150120_084742

Er is al een glasbedrijf bij geweest en het verwijderen van de kapotte platen, het nieuwe plexiglas en het plaatsen ervan kost EVC ruim duizend euro. Geld dat veel beter aan leuke dingen besteed kan worden.

Misschien dat deze lieden zo stoer zijn om zich te melden, want dan kan erover gesproken worden hoe wij dit gaan oplossen. Alle ouders zijn verzekerd, dus daar hoef je niet bang voor te zijn. Zo niet, dan proberen wij erachter te komen wie dit heeft gedaan en dan wordt het een ander verhaal. Ik zet er zelfs een beloning tegenover als iemand de gouden tip geeft. Het moet nu maar eens over zijn met doeltjes en andere zaken vol kladderen en de spullen slopen!!

Rolph Meijer (EVC-dames en meisjes).

Naschrift van het bestuur: Indien u hier iets over weet, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.
Via email: secretaris@evc-edam.nl
of via telefoon: 06-41536429

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …