EVC-BOL.

De uitwedstrijd tegen BOL was één van de betere wedstrijden van EVC, nu is de situatie zo dat we ons echt zorgen moeten gaan maken. Leek het er in het begin nog op dat EVC redelijk partij kon geven, na 26 minuten was het echter een goed counterend BOL dat de 0-1 liet aantekenen. EVC was machteloos en 10 minuten later werd uit een corner, via de kluts en de paal, de 0-2 gescoord. Na de rust scoorde BOL uit een schitterend genomen vrije trap de 0-3. Direct na de aftrap deed EVC nog iets terug middels een knap ingeschoten bal van Jeffrey, 1-3. Mocht er nog enige hoop zijn geweest op een beter resultaat,  binnen 8 minuten maakte BOL hier een eind aan, 1-4 en 1-5 door een volgens de grensrechter uit buitenspel gescoorde treffer. A.s. zaterdag zullen de ruggen gerecht moeten worden wanneer EVC de strijd aanbindt tegen Overbos en door een overwinning wat meer afstand kan nemen van de rechtstreekse degradatieplaatsen. Mannen, ga ervoor, het kan nog!

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …