EVC E-selectie en ……. Het Gilde van Snelle Jelle

Tom de Graaff: 40e Ridder van  Het Gilde!!!

 

Voor het negende seizoen alweer proberen de spelers van de EVC E-selectie om de inmiddels  traditionele en als immer felbegeerde Snelle Jelle kruid- of ontbijtkoek te bemachtigen.

Hoe zit het ook al weer?

Als de spelers van de E-selectie deelnemen aan minimaal 100 activiteiten in één seizoen (competitie-, beker- en oefenwedstrijden, trainingen, zaalvoetbal, DEEN-Cup) dan krijgen zij als beloning voor deze prestatie een Snelle Jelle kruid- of ontbijtkoek uitgereikt. En voorts … treden zij toe tot het vermaarde Gilde van Snelle Jelle!

Spelers die in twee seizoenen aan 100 activiteiten (per seizoen) deelnemen, worden bevorderd tot … Ridder in Het Gilde van Snelle Jelle!

Het Gilde kent inmiddels 46 Leden en 39 Ridders. Zes spelers kunnen dit seizoen bevorderd worden tot Ridder.

 

Begin februari al (nóg eerder dan vorig seizoen!) heeft de eerste speler de grens van 100-activiteiten gepasseerd. Zijn naam? Tom de Graaff, doelman van EVC E1! Tom heeft weer optimaal gebruik gemaakt van alle trainingsmogelijkheden. Op welke dag (ochtend, middag, avond) er ook activiteiten gepland staan: Tom is erbij! Tom heeft dus voor de tweede keer De 100 gehaald. En dat betekent dat deze talentvolle keeper is bevorderd tot Ridder in Het Gilde van Snelle Jelle!

SJ_Tom de Graaff

Graaf Tom had overigens nauwelijks tijd voor ‘het opspelden van de versierselen’ want dinsdag na de training van de E-selectie moest hij direct door (samen met keepersmaatje Patrick Wissels) naar de keeperstraining onder leiding van Niek Foley, Jasper Prumper, Marijn van Zanten en Epco Gedikink.

Tom, wederom een terecht compliment voor je beleving, inzet, doorzettingsvermogen en grote kwaliteiten! GROTE Klasse!

En ……. het all-time activiteitenrecord (Justin Witte: 273 activiteiten in twee seizoenen!) komt in zicht. Nog vier maanden te gaan in dit seizoen: de deur naar 300 activiteiten staat op een kier!

 

Het overzicht van Het Gilde van Snelle Jelle vanaf de start in 2006 staat op bijgevoegd excell-bestand.

Jan van de Nes

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …