Op de stip: Frank van Gerven!

Bij EVC zijn we trots op onze vrijwilligers; wat je ook doet, hoe vaak je het doet, je bent nodig bij onze club en we zijn blij met iedereen. Daarom hebben we de websiterubriek “op de stip” in het leven geroepen. Maak kennis met onze vrijwilliger Frank van Gerven.

05 Frank van Gerven foto

1. Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Mijn naam is Frank van Gerven. Alweer enige tijd geleden geboren in Brabant en in verband met mijn studie naar Amsterdam verhuisd. In 1990 ben ik daar begonnen als advocaat en dat doe ik nog steeds. Ik heb een eigen kantoor en heb mij onder andere gespecialiseerd in het jeugd(straf)recht. Zo behandel ik zaken voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die onder toezicht zijn gesteld, uit huis zijn geplaatst en/of als verdachte met politie en justitie in aanraking zijn gekomen.

2. Wat doe je bij EVC?
Op dit moment begeleid ik samen met Piet Bleeker, Mimoun Alouch en Jacco Springer de mannen van EVC C3. De trainingen worden verzorgd door Mimoun en Jacco; Piet en ik zorgen voor ondersteuning tijdens de wedstrijden. Piet is de altijd scherpe grensrechter en ik zorg er voor, dat er tijdens de rust genoeg suiker naar binnengaat om het team ook in de tweede helft op de been te houden.

3. Hoe ben je bij EVC gekomen?
Als betrokken ouder van één van de vele voetbaltalenten van EVC. Ik ben begonnen als trainer bij de F4 en ben sindsdien bij de club betrokken gebleven.

4. Wat maakt voor jou je vrijwilligerswerk bij EVC leuk om te doen?
Ik houd van voetbal en vind de samenwerking met de jongens van het team leuk. Dat is soms wel een uitdaging, zeker met zo’n stel jonge honden van een jaar of 15, maar het geeft ook voldoening als je ziet hoe zo’n diverse groep uiteindelijk toch samen optrekt en als één team op het veld staat.

5. Wat vind je dat er goed gaat bij EVC?
Op zich vind ik dat het bij de club in het algemeen, en bij ons team in het bijzonder, eigenlijk allemaal wel behoorlijk goed geregeld is; als iedereen zijn steentje bijdraagt is het ook allemaal niet zo moeilijk.

6. Wat zou je verbeterd willen zien en wat denk je dat daarvoor nodig is?
Misschien is het een idee om aan de site van EVC een rubriek “Aangeboden/gezocht” toe te voegen. Ik denk dat veel voetbalouders nog allerhande voetbalkleding, -schoenen en dergelijke hebben liggen, die inmiddels te klein is voor zoon- of dochterlief, maar voor een ander nog prima te gebruiken is.

7. Wie verdient het volgende plekje “op de stip”?
Dat mag wat mij betreft Coen uijt de Boogaard zijn, “mister EVC”, die iedere zaterdag weer present is, het reilen en zeilen rondom de kleedkamers en velden in de gaten houdt en er voor zorgt dat iedereen (die zich gedraagt) zich welkom voelt bij EVC.

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …