EVC-KADOELEN

Na een afwezigheid van twee weken (mijn hart wilde niet wat ik wilde) nu dan toch weer een stukje over ons vlaggenschip. Zelf was ik erg benieuwd naar aanleiding van de eerste twee wedstrijden, welke beide in een overwinning eindigde. In de eerste helft een beter EVC waar het geluk en overtuiging van eigen kunnen geheel ontbrak en het aan onze doelman Mark te danken was dat Kadoelen niet tot scoren kwam. Natuurlijk ook kansen voor EVC, maar dankzij de “goede” samenwerking tussen de scheids en de assistent-scheidsrechter van Kadoelen, welke net zijn cursus vaandelzwaaien had afgerond, resulteerde dit alleen maar in een afgekeurd doelpunt van Leon en uit frustratie 3 gele kaarten voor EVC spelers die zich terecht niet konden vinden in de beslissingen van de zwak leidende arbiter. Ruststand 0-0.

De tweede helft leek een kopie te worden van de eerste, met een schot op de paal van Bilal en wederom een afgekeurd doelpunt van Leon. Op het moment dat iedereen aan een doelpuntloos gelijkspel begon te denken kreeg EVC in de laatste 7 minuten dat beetje geluk wat je als koploper nodig hebt.

83ste minuut, voorzet Didier, kopbal Brendon, 1-0.

87ste minuut, Bilal die middels een geweldige solo alle frustraties van zich afspeelde, 2-0.

90ste minuut, goede combinatie tussen Johan en Bilal en de afronding van Leon, 3-0.

Tot Man of the match werd uitgeroepen Mark Hendriks, die tijdens een goed bezochte after party het rad een slinger mocht geven. Er zijn op het rad nog een paar nummers over, dus mocht u nog twijfelen, niet te lang dan meer en gauw even naar Sjaak Kras.

As. Zaterdag de uitwedstrijd tegen medekoploper OFC, aanvang 14.30 uur.

Dick Dil

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …