Geslaagde eerste kennismakingstraining voor E-pupillen (seizoen 2015-2016)

Afgelopen zondag vond de eerste van twee kennismakingstrainingen plaats voor de spelers die in het seizoen 2015-2016 E-pupil zullen zijn.

De bedoeling van deze trainingen is om nog meer inzicht te krijgen in de kwaliteiten van de spelers zodat in mei de teamindelingen voor 2015-2016 zo zorgvuldig mogelijk zullen plaatsvinden. Het is immers het streven om ook in het komende seizoen zo veel mogelijk spelers met plezier op hun eigen niveau te laten voetballen.

Zo’n 45 kinderen gaven acte de présence. Helaas was een enkeling afwezig zonder afbericht.

Elk van de drie trainingsgroepen werd in drie groepjes verdeeld. Daardoor konden de drie oefenvormen (dribbelen en afronden, passen/trappen en één tegen één duels) intensief worden uitgevoerd en konden de trainers de verrichtingen van elk spelertje goed beoordelen.

Er werd gedreven en met plezier getraind! De zwarte-witte tegen-de-baltrappers op het andere deel van het hoofdveld zal dit ongetwijfeld zijn ontgaan. Jammer, want … zo kan het ook, Kraaien!

 

Een woord van dank aan Coen Uijt den Boogaard en Peter Kluft die zorgden voor de kleedkamers en voor een glaasje fris voor de voetballertjes, Robbin Brandt (begeleider van de trainingsgroepen) en de trainers Jim Krol, Marijn van Zanten en Robbert Heuser. Dank, Mannen!!!

 

Jan van de Nes

Hoofdtrainer EVC E-pupillen

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …