Op de stip: Margreet Kras

Bij EVC zijn we trots op onze vrijwilligers; wat je ook doet, hoe vaak je het doet, je bent nodig bij onze club en we zijn blij met iedereen. Daarom hebben we de websiterubriek “op de stip” in het leven geroepen. Maak kennis met onze vrijwilligster Margreet Kras. Vorige keer werden haar dochters Ellen en Selma voorgedragen door Jacco Springer. Zij vinden echter dat hun moeder aan het woord mag komen! Met zijn drieën verzorgen zij het kleutervoetbal.

1. Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben Margreet Kras getrouwd met Huseyin Evrengun. Ik ben NT2 docent; Nederlandse taal voor anderstaligen. Mijn specialisatie is analfabeten. Daarnaast heb ik mijn eigen reisbureautje (Arkadas reizen) met reizen naar Turkije.

2. Wat doe je bij EVC?
Ik geef op zaterdagochtend training aan de kleuters, van 4 t/m 5 jaar.

3. Hoe ben je bij EVC gekomen?
Vanaf jongs af aan ben ik al bij EVC betrokken, via het eerste damesvoetbalteam; scheidsrechter en man en kinderen spelend bij EVC.

4. Wat maakt voor jou je vrijwilligerswerk bij EVC leuk om te doen?
Het is een feest om met de kleintjes te werken en we worden goed gesteund door de jeugdcommissie.

5. Wat vind je dat er goed gaat bij EVC?
Het contact met Frans Nieuweboer van de jeugdcommissie, die met ons en EVC communiceert.

6. Wat zou je verbeterd willen zien en wat denk je dat daarvoor nodig is?
Vorig jaar is er bij de overgang van kleuters naar mini’s iets fout gegaan met een afschrijving en een overschrijving. Daarbij was de communicatie tussen EVC en de ouders niet goed.
Betere informatie op de site van EVC voornamelijk wat betreft overgang kleuters – mini’s.
We zijn vorig jaar begonnen met kleutervoetbal, dus alles is nieuw. We zullen samen proberen om de communicatie met de ouders goed te laten verlopen. Alle ouders zijn overigens erg enthousiast over de trainingen.

7. Wie verdient het volgende plekje “op de stip”?
Margreet heeft aan het bestuur overgelaten wie het volgende plekje “op de stip” in mag nemen. De redactie heeft besloten het stokje over te dragen aan Anuschka Laarhoven, kantinecoördinator bij EVC.

09 Margreet Kras foto 1

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …