Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,

De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en er is ook alweer genoeg gescoord door EVC.

EVC biedt de jeugdleden ook dit jaar weer de kans om te scoren met de Grote Clubactie.

Vanaf 19 september mag je weer op pad met je lotenboekje en wij willen zoveel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar EVC. Wij sparen voor een pannaveld op het EVC-terrein én jij krijgt de kans om een nieuw trainingspak bij elkaar te verdienen!

Als je 25 loten verkoopt (meer mag natuurlijk altijd) verdien je daarmee een nieuw EVC-trainingspak, zodat je er het komende seizoen weer tiptop bijloopt. Als je nog 10 extra loten verkoopt dan verdien je een EVC-trainingsshirt. De drie kinderen die de meeste loten verkopen krijgen nog een extra prijs.

Veilig en verantwoord loten verkopen – De Grote Clubactie 2020 is coronaproof!

Het verkopen van loten is dit jaar nóg eenvoudiger en verantwoord voor zowel de verkoper als koper. Elk lotenboekje is voorzien van een unieke QR code. Laat de koper de code aan de voorzijde van jouw boekje scannen met de camera op zijn/haar smartphone en alle informatie digitaal invullen.

Bekijk hier de video hoe dit precies werkt: https://www.youtube.com/watch?v=pq3tUEAEasg&feature=youtu.be

Heeft de koper geen smartphone? Laat hem/haar dan – bij voorkeur met een eigen pen – de gegevens invullen in jouw lotenboekje

Op 19 september krijg je via je coach alle informatie over de verkoop van de loten.

Wij wensen jullie alvast veel succes!!!!

Team Grote Clubactie EVC

Check Also

Herman Aberson overleden.

Maandag 27 januari is op 89-jarige leeftijd oud EVC-er Herman Aberson overleden. Herman is bij EVC …