Halschema 2015-2016

Hieronder het halschema 2015-2016, welke in werking treedt als het C-veld is afgekeurd. Dit schema staat op de website vermeld onder de het kopje ‘Trainen’. Alleen teams die op het C-veld trainen, mogen tijdens het geldende halschema gebruik maken van de hal. Teams die op het A-veld trainen staan niet in het halschema.

Indien een team, bij afgelasting op zaterdag of overige vrije weekenden, gebruik wil maken van de hal, dan gaarne naar een verzoek per mail bij Jan Treuren indienen. Zoals gebruikelijk de afgelopen jaren geldt het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’.

We zijn niet altijd in de gelegenheid om het C-veld keuren en rekenen dus ook op het gezond verstand van de trainers. Bij heel slecht weer niet erop, want je trapt het veld in no-time kaal en het moet nog mee tot mei. Ook niet even de lichten aan om te kijken of het wellicht toch kan, want je krijgt ze niet meer uit. Gaat via de tijdklok. Dagelijks na de laatste training het veld leegmaken en de grote pupillendoelen plat op de grond leggen. Met harde wind waaien ze namelijk om en zo zijn er afgelopen seizoen 2 gesneuveld. Met platleggen voorkom je omwaaien.

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …