Hellas Sport – EVC

Een druilerige zaterdagmiddag had niet veel Edammers uitgenodigd de reis naar Zaandam te ondernemen. Het leek wel of deze animo ook was overgeslagen op onze spelers. Het was allemaal net niet of half. In de 9de minuut werd een op het oog ongevaarlijk uitziende voorzet van Hellas Sport door de hele EVC verdediging, incl. keeper, gemist en betekende 1-0. Mede door de zwak leidende scheidsrechter brak er een periode aan van irritaties aan beide kanten, met als gevolg blessures, Johan vervangen door Peter-Jan, gele kaarten (Samir) en een EVC dat zich veel te veel liet inzakken. Hellas Sport kon hier niet van profiteren zodat de rust aanbrak met de reeds eerder vermelde 1-0 stand. Na de rust eenzelfde beeld en een tweede gele kaart voor een Hellas speler betekende een numeriek voordeel voor EVC. Kleine kansen deden zich hierdoor wel voor maar leverde geen doelpunten op. Ruben werd vervangen door Bilal, Niek zag een prima vrije trap nog net corner getikt worden, alle moeite werd echter niet beloond. Bas kwam als extra aanvaller nog in het veld voor Bart, maar ook dit mocht niet baten. En dan is het meestal zo dat er achterin ruimte wordt weggegeven waarvan Hellas Sport simpel kon profiteren, 2-0.

As. Zaterdag geen competitie voor het eerste en de week daarop, 18 november, uit tegen ZCFC.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …