Nieuwe sponsor voor EVC; Smilde Bakery (v/h Pruvé)

Op 23 april jongstleden is het sponsorcontract met onze bordsponsor Smilde Bakery ondertekend.

Pruvé is in 1968 als banketbakkerij begonnen in Amsterdam. In de loop der jaren is Pruvé uitgegroeid tot een specialist in bakkerijproducten en snacks. In de jaren ‘70 heeft Pruvé haar productielocatie in Edam gevestigd. In 1981 is Pruvé onderdeel geworden van Royal Smilde Heerenveen en veranderde de naam in Smilde Bakery. Smilde Bakery is in de loop der jaren groter en groter geworden. Smilde Bakery werd een bakker voor de bakkers.

Enige jaren geleden is een nevenvestiging in Mijdrecht gesloten, waardoor de locatie in Edam uitgebreid kon worden. In mei 2014 is deze uitbreiding feestelijk geopend. Het gaat steeds beter met Smilde Bakery. De bedrijven Home Made in Roden en Van der Leur in Bolsward werden in de afgelopen jaren aan de Royal Smilde familie toegevoegd.

Bij Smilde Bakery werken nu 240 medewerkers. Royal Smilde bestaat al meer dan 150 jaar en toch zegt Algemeen directeur Alex Kruiter “we beginnen pas”. Deze wervelwind van ondernemen heeft Smilde Bakery o.a. de Ondernemingsprijs 2014 opgeleverd. De nieuwe insteek werpt haar vruchten af want de omzet neemt jaarlijks toe. Royal Smilde levert haar producten over de gehele wereld en een ieder herkent inmiddels onze topkwaliteit.

Foto Smilde Bakkerij

Jelle Weijer (midden) is werkzaam bij Smilde Bakery heeft een binding met EVC omdat hij een aantal bestuurlijke taken binnen EVC heeft vervuld en zijn kinderen bij EVC spelen (hebben gespeeld). Verder zijn zij een van de grootste werkgevers in Edam en daarom is deze sponsoring op zijn plaats.

Wij wensen Smilde Bakery veel succes met het bedrijf.

Wilt u Smilde Bakery bereiken, dan kan dat:

Telefoonnummer     0299-372856

E mail                        info@smildebakery.com

Website                     www.smildebakery.nl

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …