OSV – EVC

Een wedstrijd waarbij EVC op basis van inzet en overwegend dominanter spel dan OSV het eigenlijk verdiende om met 3 punten naar Edam terug te keren. Na twee goede acties van Jeffrey lukte het
Leon om in de 13de minuut een voorzet van Jeffrey af te ronden, 0-1. In de 20ste minuut een uitval van OSV en de afgemeten voorzet betekende de 1-1 op het bord. In de35 ste minuut gaf de wat warrig fluitende scheidsrechter OSV een onterecht toegekende vrije trap op zo’n 25 meter van het doel. De goed ingeschoten bal belandde via Barry op de lat, waardoor de spits van OSV de bal voor het inkoppen had, 2-1. Toch niet weer hè. Mark dacht daar anders over en met een geweldige rush over de rechterkant van het veld trok hij de bal voor, Leon stond op de goede plek en tekende op slag van rust de 2-2 aan.

Na de rust eenzelfde beeld met een overwegend beter EVC en een af en toe verrassend OSV waarbij het bij vlagen billenknijpen was. In de eerste 10 minuten 2 pogingen van Jeffrey en Thom, welke
helaas geen doel troffen. Tot in de 64ste minuut de bal op links wederom bij Jeffrey belandde en deze na een goede passeerbeweging binnendoor de OSV keeper kansloos liet, 2-3. Bij diverse EVC- ers raakte de pijp enigszins leeg waardoor OSV wat meer druk kon geven. Dit resulteerde een kwartier voor tijd in een strakke lage voorzet waarbij de spits van OSV handig voor Barry kroop en de 3-3 aantekende. Het bleef spannend tot het einde en het was jammer dat Mark de bal in de laatste minuut net niet binnen kon tikken.

De nacompetitie ligt nu binnen handbereik en kan zelfs a.s. dinsdag al een feit zijn wanneer Overbos van Hellas Sport verliest. En zo niet rollen we a.s. zaterdag HBOK op.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …