Tribune dankzij bijdrage van de Rabobank weer hersteld

Een aantal weken geleden kwam het goede nieuws dat de Rabobank een bedrag van totaal € 1.800,– op de rekening van EVC bijschrijft.

Een aantal betrokken EVC-ers die bij de Rabobank werkzaam zijn hebben het initiatief genomen om bij het coöperatie fonds van de Rabobank een aanvraag in dienen voor een budget om de tribune te kunnen repareren. De Rabobank kent in het kader van Maatschappelijk Verantwoord ondernemen het Rabo coöperatie fonds, waar medewerkers van de Rabobank een verzoek tot sponsoring kunnen indienen voor een vereniging of een goed doel. Het verzoek is gehonoreerd.

Het bestuur van EVC is dan ook heel blij met het initiatief van Klaas Kalk, zelf leider en trainer van de Dames 1 waar ook zijn dochter speelt, Michel Kramer, die drie kinderen bij de jeugd heeft spelen en Diny Smit, de moeder van Daphne Smit, voorheen keepster van de dames 1.

Enige tijd geleden heeft EVC te maken gehad met vandalisme. De plexiglas zijkanten van de Cor van de Nes tribune bij het hoofdveld moesten het ontgelden en werden door vandalen gesloopt. Zoals jullie hebben kunnen zien is het glas inmiddels door T&H-glas (Henk Medik en Rolph Meijer) hersteld.

De kosten bedragen enkele duizenden euro’s die door wangedrag van enkelen uit de algemene middelen moet worden bekostigd. Geld dat we liever besteden aan onze jeugd en allerlei andere activiteiten binnen onze club.

Afgelopen zaterdag is de cheque op de middenstip door Klaas Kalk aan het bestuur overhandigd. Onze penningmeester, Dick Westerneng, en bestuurslid Theo van Diepen namen deze graag in ontvangst.

20150328_144942

Bestuur EVC

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …