JO10-1: Purmersteijn delft het onderspit

Beste EVC-ers

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Purmersteijn JO10-2 op het programma. Lekker om 9 uur het veld op om een potje te voetballen. De jongens hadden er zin in en wilden er een lekkere pot van maken.
De wedstrijd was nog niet begonnen of we stonden al met 2-0 achter…………… Wat was dat nou, nog niet wakker, hadden we het fluitje van de scheidsrechter niet gehoord? Ik weet het niet. Maar zoals afgesproken, koppies omhoog en terug knokken. En hoe!! We groeiden in de wedstrijd, strijd en mooie combinaties zorgden er voor dat we niet alleen de aansluitingstreffer maakte maar ook een mooie voorsprong namen. Purmersteijn had het er moeilijk mee en dat was aan sommige spelers te merken. Koppies hingen een beetje en de frustratie droop er af. En wat deden wij……….doorgaan met scoren. Met een voorsprong van 8-4 dachten we misschien dat we er al waren en Purmersteijn gooide het laatste restje energie er in 8-5…..8-6……8-7………Neee, het zal toch niet gebeuren……………Gelukkig de scheidsrechter floot einde wedstrijd.
Mooie overwinning mannen, goed voetbal laten zien met een hoop strijdlust en wilskracht. Volgende week ZOB, dat wordt ook weer een zware pot!
Doelpunten makers: Yannick 1x, Casper 2x, Bram 2x en Tygo 3x

Jeroen Knegt heeft weer mooie foto’s gemaakt. Dank hiervoor Jeroen!
Zie de link:
https://drive.google.com/folderview?id=110p_7viodhOc6ZaLOgCilrNubrehg6Zt

Op 31 mei spelen wij een toernooi in Alphen aan de Rijn met de JO10-2 en JO11-3. Er is voor deze dag een bus geregeld. De spelers mogen gratis mee met de bus en de ouders die mee willen betalen €5,00. Willen jullie zsm doorgeven als je mee wilt, er zijn maar 50 plaatsen beschikbaar en er moet dan misschien geloot worden. Ik hoor graag van jullie.


Groet
Wilco van der Niet
06 46265434
Bijlagen

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …