RESULTATEN MEIDENTEAMS IN OOSTHUIZEN

Voor het 14e Henk Weenink Jeugdtoernooi in Oosthuizen waren vier meidenteams van EVC ingeschreven. De oudste jeugd speelde op vrijdagavond en de rest op zaterdag.
EVC MO19-1 (ingeschreven als MO17-1) had vier invalsters in de gelederen. De eerste wedstrijd was tegen Oosthuizen en werd totaal onterecht met 1-0 verloren.
Daarna werd Kwiek`78 met ruime cijfers geklopt, 5-0. Hierin waren Anne Prinsze (3x), Noah Suurmond en Sam Hennis de doelpuntenmakers.
De derde en laatste wedstrijd werd verdiend, maar zeer geflatteerd met 5-0 verloren van Volendam. Dit betekende een 3e plaats.
Het team van Rolph Meijer en Gertjan Nordmann mocht wel de fairplay cup in ontvangst nemen.

EVC MO15-2 was een mixteam van MO15-1 en MO15-2. De eerste wedstrijd leverde een 0-0 gelijkspel op tegen Blokkers.
Daarop volgden twee nederlagen van 2-0 tegen Tos Actief en Oosthuizen.
Geen doelpunten gescoord dus en een 4e plaats voor dit team dat vandaag onder leiding stond van Niels Kappen en Roberto Blufpand.

EVC MO13-1 speelde voor het eerst op een groot veld en omdat het team hiervoor te weinig speelsters heeft, werden er vijf speelsters uit de MO11-1 aan toegevoegd. Het was de schone taak van begeleiders John Knook en Stephan Rossenaar om de meiden hierbij wegwijs te maken.
De eerste wedstrijd tegen Oosthuizen was het behoorlijk wennen en werd met 4-0 verloren.
Daarop volgde een 0-0 gelijkspel, met kans op meer, tegen Nieuw Niedorp.
Tegen opnieuw Oosthuizen wederom verloren, maar nu met 3-0.
In de vierde en laatste wedstrijd tegen opnieuw Nieuwe Niedorp nam EVC met 1-0 de leiding en dat eerste doelpunt ooit van dit team op heel veld was het feestvieren waard en kwam op naam van Noa Rossenaar. Helaas eindigde het toch in een 2-1 nederlaag en een 3e plaats.

EVC MO11-1 scoorde de meeste goals van alle teams, maar het team van Ibrahim Rezzak en Robert van der Broek werd hiermee toch geen winnaar.
Eerst werd Blokkers met 6-0 van de mat gespeeld, daarna ook Oosthuizen 2 met 4-0.
Helaas was Oosthuizen 1 net te sterk met 2-0, maar het vierde en laatste duel tegen Nieuwe Niedorp leverde weer en forse zege van 6-0 op. Dit betekende een 2e plaats.
Deze wolkbreuk aan doelpunten werd bewerkstelligd door Asmae Nabili (7x), Dikra Rezzak (5x), Lisa van der Meer (3x) en Maren van der Broek.

Al met al een leuk en gezellig toernooi met diverse weersomstandigheden: zon, regen ,hagel.
Rolph

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …