Zaanlandia slachtoffer dadendrang ontketend EVC

En het zit er weer op! Een wedstrijd thuis tegen Zaanlandia die nooit een wedstrijd werd?. Voor de game heeft het team een coach gesprek gehad. Nadruk op teamgevoel en discipline ?. Daarna werd de opstelling bekend gemaakt. Met het missen van 2 verdedigers had coach Ronald gelijk Hani als laatste man geplaatst en Max midmid. En we kregen hulp van Bjarne, met start ook achterin. De warming-up ging heel ontspannen, lekker sfeertje. De wedstrijd was nog relaxter. Heel snel stond het, uhum, 5-0 voor ons. Vijf keer Christiano Max, ole?. Misschien nog belangrijker was het onderlinge samenspel waarbij Thijl echt beresterk ??begon. Met goals van 2x Bjarne, Famady en weer Max gingen we bij 9-0 de rust in. Hani speelde subliem laatste man. Keeper Sven had 2 ballen gekregen en wilde dan maar genieten van een spaceshuttle ? die helaas maar niet overvloog. Zonde ?. In de rust spraken we af: verdedigers naar voren, aanvallers achterin. Zo kreeg een ieder een kans te scoren. Want weerstand was er nauwelijks. Nou, Hani scoorde gelijk 2x, bravo. En hij was me toch blij?. Het electronisch scorebord hield het niet meer bij, zo dom?. Maar wij wel?. Er werd nog gescoord. Na weer Max let op: Piet, o o, een opluchting. En na nog een keer Hani nu ook, ja, Tobias, heerlijk. De 15-0. Tsja, keeper Sven mocht veel naar voren, toch een stiekumme droom van ‘m, een goal. Helaas. Maar Famady tikte wel raak. En toen, het wondermoment Edam! Bij een corner kaatste keeper Sven met nr 1 op de rug de bal in de touwen. Hoera, yes, ?. Z’n officiële eerste goal blijft wel de hamvraag. Ik hoop dat hij thuis hiervoor een weddenschap had afgesloten ?. Het team liet toen sportief de tegenpartij scoren, 17-1. Max vond dat niet leuk en scoorde boem nogmaals. Het stadion galmde intussen Jens, Jens en Thijl, Thijl ?. En Anwar Amin kreeg eindelijk zijn goal te pakken, hè hé ?. Thijl kreeg 3 man om zich heen, hij mocht van Zaanlandia niet scoren. En Jens, gevochten als een olifant, kon niet meer van moeheid en pijn. Helaas beide geen goal maar wel top inzet, dankie??‍♀. Famady schoot 20-1 raak en het zat erop. Pfffffff. Sneu voor de tegenpartij. Wij hebben gewerkt aan teambuilding en ons doelsaldo ??. Hou de goede spirit vast mannen! Jens dank voor de schone was. De vieze heeft de coach mee, en ligt in de oudpapier ophaalwagen ? die onderweg zijn klep open had staan. Ouders en Bjarne en hulpcoach Mussie dank dank weer. Een goed weekeinde allemaal, Ronald ⚽ ?‍♂