Tol Vork Groeneveld schenkt EVC 2 soccerwaves!

Er zijn door Tol Vork Groeneveld, Administratie – & Belastingadvieskantoor uit Edam 2 stuks soccerwaves geschonken aan EVC om te gebruiken bij de trainingen. Hiervoor zijn wij TVG heel erg dankbaar.

De Soccerwave is een Voetbaldoeltje en rebounder in één!
In Scandinavië en op vele voetbalscholen in Nederland al razend-populair.
Een uniek en bijzonder leuk en effectief, gepatenteerd product, dat langzamerhand ook de Nederlandse voetbalvelden begint te veroveren.

20160413_110133

Oorspronkelijk is de Soccerwave ontwikkelt als individueel trainingshulpmiddel. Maar uitgegroeid tot een ideaal hulpmiddel om de voetbaltrainingen nog leuker en effectiever te maken. Daarnaast kunnen de Soccerwaves door de plaat aan de achterzijde, het kick-back-panel genoemd, ook als training voetbaldoeltjes voor partijtjes functioneren.

Indien de bal in de ronding getrapt wordt, komt de bal met een curve terug. Hierdoor kunnen de spelers ideaal op afwerken op het doel, volleys, koppen en bal aannames oefenen.
En zeer geschikt om in een parcours op te nemen.

Hoe werkt de Soccerwave dan?

De curve van de Soccerwave is niet gelijkmatig, afhankelijk van de hoek en plek waar je de Soccerwave raakt, komt de bal op een bepaalde manier terug.

En naast het volleyen, bal-aanname e.d. leren onze spelers ook zuiver te passen. De bal moet namelijk de ronding in!! En de eerlijkheid dient ons te zeggen, dat zuiver passen lang niet meer bij iedere vereniging geleerd wordt….
Als benoemd, een uitermate geschikt hulpmiddel voor individuele herstel- en ook individuele keeperstrainingen.

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …