Trainers en leiders opgelet: voorjaarsvakantie en voetballen.

Over een paar weken is het voor de scholen alweer voorjaarsvakantie. Ieder seizoen geeft dat bij de jeugd problemen om teams compleet te maken i.v.m. de wintersport. De meeste scholen zijn de eerste week van maart vrij, maar De Trimaran heeft twee weken voorjaarsvakantie en is de laatste week van februari ook al vrij.

Er zitten 3 voetbalzaterdagen in deze periode. 20 februari, 27 februari en 5 maart. 20 februari is er een beperkt programma, 27 februari is iedereen vrij, maar 5 maart is er een volledig programma.

Ieder team mag t/m 5 maart nog 1 snipperdag opnemen, daarna vervalt deze regeling. Informeer dus tijdig bij de spelers wie er in de voorjaarsvakantie niet is en vraag indien nodig een snipperdag aan. Een snipperdag voor zaterdag 20 februari dient uiterlijk maandag 15 februari bij mij via de mail binnen te zijn. Een snipperdag voor zaterdag 5 maart uiterlijk op maandag 29 februari.

Voor bekerwedstrijden (F1, F2 en F3 op 20 februari) kan geen snipperdag worden aangevraagd. De B1 en C1 kunnen geen snipperdag aanvragen, omdat ze in de A-Categorie spelen.

Erwin Rossenaar
wedstrijdsecretaris
wedstrijdsecretaris.evc.edam@gmail.com

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …