Voorjaarsvakantie en voetballen.

Over anderhalve week is het voor de scholen alweer voorjaarsvakantie. Ieder seizoen geeft dat bij de jeugd problemen om teams compleet te maken i.v.m. de wintersport. De meeste scholen zijn alleen de laatste week van februari vrij, maar De Trimaran heeft twee weken voorjaarsvakantie en is de eerste week van maart ook vrij.

Er zitten drie voetbalweekeinden in deze periode; 18/19 februari, 25/26 februari en 4/5 maart. Het eerste weekeinde is er een beperkt programma, maar het tweede weekeinde moeten er toch een behoorlijk aantal teams spelen. Het derde weekeinde is een volledig programma.

De teams die nog geen snipperdag hebben opgenomen kunnen dat voor de wedstrijden t/m 5 maart nog doen, daarna vervalt deze regeling. Informeer dus tijdig bij de spelers wie er in de voorjaarsvakantie niet zijn en vraag indien nodig een snipperdag aan. Een snipperdag voor 18/19 februari dient uiterlijk volgende week maandag 13 februari bij mij via de mail binnen te zijn. Een snipperdag voor 25/26 februari uiterlijk op maandag 20 februari en voor 4/5 maart uiterlijk op maandag 27 februari.

Voor bekerwedstrijden kan geen snipperdag worden aangevraagd. JO17-1 kan geen snipperdag aanvragen, omdat ze in de A-Categorie spelen.

Erwin Rossenaar
wedstrijdsecretaris
wedstrijdsecretaris.evc.edam@gmail.com

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …