ZAALTOERNOOI MEISJES ONDER 17 BIJ HOVOCUBO

Aanstaande zondag 27 december organiseert de bekende zaalvoetbalvereniging Hovocubo een zaaltoernooi voor meisjes onder 17 in sporthal de Opgang te Zwaag. Voor dit zogenaamde kampioenschap van West Friesland kreeg EVC ook een uitnodiging en er bleken genoeg speelsters zin te hebben. De organisatie probeert hiermee uiteraard om veldspeelsters te enthousiasmeren om te gaan zaalvoetballen. In aanwezigheid van een delegatie uit Edam werden via een heuse loting, met balletjes in een glazen kom, enkele weken geleden twee poules van vijf teams samengesteld. EVC is in poule B terecht gekomen. Dat enkele balletjes, in navolging van de FIFA en UEFA lotingen, voorverwarmd waren is uit te sluiten, want geen Blatter en of Platini in de zaal.
De dames zaal en veldcoach heeft een selectie gemaakt met de, in zijn ogen, beste zaalvoetbalsters uit diverse jeugdteams. Door een blessure geval en een afzegging wegens vakantie werd het selecteren eenvoudiger.

EVC onder 17 : Fenna Swier(K), Faye Suurmond, Famke Stuijt, Anne Prinsze, Nina de Groot, Daphne de Groot en extra reserves Kim Bakker en Noah Suurmond. De coaching is in handen van Rolph Meijer en zaal en veldspeelster Viola Kemper is teambegeleidster.

Het schema van poule B :
12.15 uur EVC – Blokkers B
13.45 uur EVC – ALWAYS FORWARD
15.15 uur EVC – SPIRIT’30
16.45 uur EVC – MEDEMBLIK

De wedstrijden duren 14 minuten en dat geldt ook voor de kruisfinales, die om 17.00 uur en 17.15 uur gespeeld worden. De finale is om 17.30 uur en duurt twee maal 10 minuten.

Komt allen deze topmeiden aanmoedigen !!!

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …