​Buitenveldert-EVC.

Bij aanvang van de wedstrijd leek het er in de eerste 10 minuten op dat EVC goed partij kon geven.
Het duel ging gelijk op tot in de 13de minuut een vrije trap voor Buitenveldert op zo’n 25 meter  van het doel. De prima genomen trap verdween langs de muur in de bovenhoek 1-0. Bij dit soort vrije trappen vraag ik mij af wat de functie is van een muurtje, behalve dan dat Barry de bal pas veel  te laat ziet aankomen, maar ja, wie ben ik? Helaas voor EVC werd een corner  van Jeffrey net over het doel gekopt door Leon. EVC bleef wel hard werken maar was tegen deze ploeg niet opgewassen. In de 23ste minuut kon Barry een voorzet niet onder controle krijgen, hetgeen de 2-0 betekende waarmee ook de ruststand werd bereikt.

Na de rust eenzelfde beeld, Buitenveldert beheerste de wedstrijd en het was aan Barry te danken dat de 3-0 al direct op het bord stond. Met een katachtige redding haalde hij de bal uit de rechterbenedenhoek. Het bleef echter vechten tegen de bierkaai en in de 75ste was het weer Buitenveldert dat bij een snel uitgevoerde aanval de 3-0 liet aantekenen. Uitsluitend voor de statistieken werd het 3 minuten voor tijd ook nog 4-0, hetgeen voor de gastheren een dik verdiende overwinning betekende. Ok jongens, a.s. zaterdag de beuk erin want rechtstreeks degraderen willen we toch niet. De nacompetitie is nog de enige mogelijkheid om 2e klasser te blijven.

PS: De wedstrijd Overbos-Hellas Sport (uitslag 2-1) is door de KNVB ongeldig verklaard, omdat bij Overbos een speler mee speelde die geschorst was. Overbos heeft als straf 3 verliespunten gekregen en de wedstrijd wordt op 2 mei bij Hellas Sport over gespeeld. De stand onderin is nu als volgt.

EVC          22-16
Hellas Sport 21-15
Overbos      21-12
Opperdoes    22-9

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …