JO10-1: 1e klasse is best lastig……

Na de winterstop nog geen verslag gemaakt…………sorry voor de vaste lezers. Vanaf deze week pak ik de draad weer op. Er valt genoeg te schrijven over onze jongens.

De voorjaarscompetitie is al weer 4 wedstrijden onderweg. Poeh, het is wel even ander koek in de 1e klasse. Fysiek sterke tegenstanders, een hoop individuele klasse tegenover ons en een hoop voetbalintelligentie. Vier gespeeld, vier verloren…… maar wel goed voetbal laten zien.
De eerste wedstrijd tegen WSV30 gaan we kort nabeschouwen, wij zijn geen avond voetballers. Helaas 11-3 verloren. Snel vergeten en de draad weer oppakken.
Dan tegen Fortuna Wormerveer, een spannende partij waar het tot aan 3-3 gelijk op ging. Helaas vergaten we om het laatste kwartier voor elkaar te knokken en werd het 3-7.
Op een stormachtige dag naar Hercules Zaandam. Door de wind was goed voetballen niet mogelijk, daar hadden beide ploegen last van. Met de rust 3-1 achter en uiteindelijk 3-2 verloren. Wat een inzet en hard geknokt. Helaas niet de punten kunnen pakken.
Thuis nog tegen RCZ. Ook deze wedstrijd weer een hoop wind. We hadden er zin in en lieten weer goed voetbal zien.een gelijk opgaande strijd met een beter RCZ. Helaas ook deze wedstrijd niet winnend kunnen afsluiten, 4-6. Maar ook nu weer trots op onze boys, we blijven voetballen en er voor knokken. Prima!

Wat hebben we geleerd van deze wedstrijden. We kunnen goed voetballen maar zijn soms toch niet geconcentreerd genoeg en laten dan onze man lopen, fysiek moeten we nog sterker worden, niet bang zijn en gewoon onze voet er in zetten of onze schouders. Maar we hebben ook laten zien dat we een echt team zijn, we knokken voor elkaar, spelen goed over en blijven het proberen. TOP!! Blijf zo door gaan, dan komt er vanzelf een goed resultaat.

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …