20 mei, ASV Arsenal – EVC

A.s. zaterdag 20 mei speelt EVC 1 de eerste wedstrijd in de nacompetitie, uit tegen ASV Arsenal in Amsterdam. Het complex van Arsenal is gelegen aan het IJsbaanpad, achter het Olympisch Stadion. Helaas kan bij het complex niet geparkeerd worden.

Er zijn een paar alternatieven. De P+R bij het Olympisch Stadion (P1 op onderstaande kaart), adres voor de navigatie Laan der Hesperiden 66. Of het parkeerterrein bij de Sporthallen Zuid (P2 op onderstaande kaart), Burgerweeshuispad 54. Beide vallen wel in het duurste parkeertarief van Amsterdam.

Er kan ook geparkeerd worden in de parkeergarage van het Frans Otten Stadion (P3 op onderstaande kaart). Ook hier moet betaald worden (Euro 6,50) en een uitrijmunt is in de kantine verkrijgbaar.

Parkeren op industrieterrein ‘De Schinkel’ is ook een optie (P4 op onderstaande kaart). Dat is aan de overkant van het water, bereikbaar via afslag S107 op de ringweg. Parkeren in dit gebied is volgens de site van de Gemeente Amsterdam op zaterdag gratis. Daar vandaan is het kwartiertje lopen naar het complex van Arsenal (rode route).

 

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …