2014-11-08 EVC MC1-SDZ MC2

Deze wedstrijd deden de EVC c1 meiden wat je zou mogen verwachten; winnen met redelijk verzorgd spel. Er waren nog wel wat momentjes, waarop de dames in positie kwamen om alleen op de keeper af te gaan en toch besloten af te spelen, waardoor het gevaar uit de aanval raakte. Puntje voor de bespreking in de pauze. Daphne zou de score openen met een schot van ongeveer 15 meter. Even later Annemijn en Sam. De mooiste goals waren de nummers 4 en 5 van deze helft.
Nina speelde bij 4-0 op het middenveld een tegenstander uit maakte een 1-2 met daphne (naar ik aanneem; het ging best snel en was te mooi om op alle details te letten) en alleen voor de keeper schoot ze de bal, onberijkbaar voor de keeper, in de linker hoek. Bij 5-0 werd de 1-2 vervangen door een solo, mede mogelijk gemaakt door goed loopwerk der spitsen; nu ging de bal rechts van de keeper.
Het was in de tweede helft even wachten voordat de score werd hervat. Via Sam, Annicka en Daphne zou het 8-0 worden. Een prachtige goal van Kim U, geschoten met rechts, terhoogte van de linker hoekvan et 16-meter gebied; met een mooie curve in de rechter kruizig. Nadat Nina de 10-0 maakte was het tijd en kon Nina zich opmaken voor haar 15 minutes of fame, bij haar uitstekende debuut in de Dames1. Een kleine waarschuwing aan de dames er wordt door een aantal spelers van de MC1 zachtjes op de deur geklopt. Maw blijf trainen!!!
Klein overzichtje we hebben nu 47 goals in de competietie gescoord met de 25 uit de beker staan we al op 72 doelpunten. Met andere woorden nr 50 van de competitie en 75 overall zijn in zicht. We staan op doelsaldo boven aan, aar op basis van 7 (niet iedere ploeg heeft 8 wedstrijden gespeeld) wedstrijden zou HBOK eerste moeten staan. Al met al doen we het prima deze competitie.