ZAALTOERNOOI HOVOCUBO MO17

Op zondag 18 december aanstaande organiseert zaalvoetbalvereniging Hovocubo voor de tweede keer een zaaltoernooi voor meiden onder 17. Dit zogenaamde “West Friese Kampioenschap” is bedoeld om veld speelsters aan zaalvoetbal te laten wennen en ze er ook enthousiast voor te maken. Edam ligt natuurlijk niet in West Friesland, maar omdat EVC vorig jaar meedeed om de poules te vullen, kregen wij nu opnieuw een uitnodiging.
De coach was vorige week naar Zwaag gereden om de loting bij te wonen en mocht ook een balletje uit de glazen kom pakken. Er zijn poules van vier ploegen geformeerd en EVC komt uit in poule B.
EVC treft hierin om 13.15 uur De Zouaven, om 14.15 uur RKEDO en om 15.15 uur Always Forward.
De wedstrijden duren 14 minuten en de bovenste twee plaatsen zich voor de kruisfinales.
Poule A bestaat uit Blokkers, Oosthuizen, Grasshoppers en Sporting Andijk.
Het vorig jaar bereiken van de halve finales smaakt naar meer, dus gaat het team, met exact dezelfde speelsters en dezelfde coach als vorig jaar, de strijd aan om deze prestatie minimaal te evenaren.
De kruisfinales starten om 16.15 uur en de finale is om 17.00 uur.

Het team bestaat uit : Fenna Swier (K), Anne Prinsze, Famke Stuijt, Daphne de Groot, Nina de Groot, Faye Suurmond, als extra reserve Noah Suurmond en coach Rolph Meijer

De ouders/chauffeurs zullen zeker weer een enorme steun zijn op de tribune en als U niets te doen heeft zou ik zeggen : kom lekker even kijken bij onze jeugdige talenten in Sporthal Zwaag, Munnikenwoude 1 te Zwaag.

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …