EVC – Opperdoes.

Bij de start van de 2de competitiehelft hoopte iedereen op een weer fitte selectie en met het beeld van de uitwedstrijd nog in het achterhoofd waren de verwachtingen hoog gespannen.

Niets van dit alles. Her en der nog de nodige ongemakken bij diverse spelers en een wedstrijd waar je alleen maar kouder van werd. Over en weer deden zich wat kansjes voor, maar doelpunten leverde dit vooralsnog niet op. EVC had in de eerste helft nog wel een licht veldoverwicht wat in de 35ste minuut leidde tot een 1-0 voorsprong gemaakt door Mark, die met een geweldig afstandsschot de keeper van Opperdoes kansloos liet.

De tweede helft was nog minder van aanzien waard, waarbij EVC zich liet terugzakken en Opperdoes, met eveneens matig voetbal, probeerde op basis van inzet een resultaatje te boeken.

In zo’n wedstrijd roep je dan de ellende over jezelf af en in de 88ste minuut scoorde Opperdoes dan ook de verdiende gelijkmaker.

Eindstand 1-1.

Tegen de regels in heb ik deze keer een Man of the Match gekozen.

Met afstand kwam Henk Medik hier voor in aanmerking. Het enthousiasme van Henk leverde enkele tientallen nieuwe leden op voor de Club van 100. De manier waarop hij mensen overhaalde was in sommige gevallen zeer vermakelijk. Henk, grote klasse!!

Mochten er nog mensen zijn die hier geen gehoor aan wilden of konden geven, gooi gerust een envelop met 15 euro + naam bij Henk in de brievenbus. Alleen op deze manier kan de Club van 100 die dingen blijven doen waarvoor het bedoeld is.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …