Schema nacompetitie EVC Zaterdag 1 en 2.

A.s. zaterdag 16 mei begint voor EVC Zaterdag 1 en 2 de nacompetitie. EVC 1 om promotie naar de 2e klasse en EVC 2 om promotie naar de res. 1e klasse.

EVC 1 speelt tegen FC VVC uit Nieuw-Vennep en begint met een thuiswedstrijd, aanvang 14.30 uur. Een week later op 23 mei volgt dan de uitwedstrijd in Nieuw-Vennep, ook daar is de aftrap 14.30 uur. Bij winst volgt dan het volgende tweeluik tegen Amstelveen (herkanser 2e klasse) of Zandvoort (periode 3e klasse). Die wedstrijden zijn op zaterdag 30 mei (thuis) en zaterdag 6 juni (uit). De winnaar promoveert naar de 2e klasse.

EVC 2 begint a.s. zaterdag met een uitwedstrijd tegen Argon 4 (periode res. 2e klasse) en speelt een week later uit in Mijdrecht. Bij winst wacht JOS/Watergraafsmeer 2 (periode 2e klasse) of IJFC 2 (IJsselstein, herkanser 1e klasse). Ook die wedstrijden zijn op 30 mei (thuis) en 6 juni (uit).

Meteen maar even de reglementen voor deze nacompeititiewedstrijden. Hebben beide teams na 2 wedstrijden evenveel punten, dan beslist het doelsaldo. Uit gescoorde doelpunten tellen niet dubbel. Is het doelsaldo gelijk, dan volgt er een verlenging van 2x 15 minuten en daarna indien nodig strafschoppen.

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …