ADO ’20 MD2 – EVC MD1 : 0 – 10

Voor deze uitwedstrijd vertrok de karavaan richting Heemskerk, dat stiekem toch best wel een krap uur rijden was. Gelukkig waren er weer voldoende ouders met auto’s en kon hier en daar ge-carpooled worden.

Het complex van ADO ’20 is behoorlijk uitgebreid, het was even zoeken naar de kleedkamers en het veld, maar uiteindelijk stonden we ruim op tijd warm te spelen.
Vandaag zonder Rachel en Sofie, vanwege andere verplichtingen.

Meteen vanaf de aftrap werd al snel duidelijk dat we veel sterker waren als de Heemskerkse meiden. ADO ’20 heeft eigenlijk maar één of twee momenten dicht bij ons doel gestaan, en die momenten heeft Naoal bewezen een prima keepster te zijn.

Dat we geen tegendoelpunt hadden, komt mede ook door onze prima verdediging.
Annelinde, Luna, Noa, Danique, ze hebben allemaal prima de laatste linie gesloten gehouden, sloten goed aan naar voren, hielden dus zo het veld kleiner.
Ook het middenveld zat potdicht, Jennifer, Femke en Faye domineerden het gebied rond de middencirkel en speelden de flanken goed aan.
Daar waren Esmee, Mei-Lan, Zylvie, Holly, Anne en Liz altijd te vinden.

De doelpunten waren lastiger te maken dan gedacht, omdat de ADO meiden zich massaal in de 16 terugtrokken. Uiteindelijk wisten we gelukkig wel het net te vinden:
Liz 4x, Zylvie 2x, Holly 2x, Faye en Jennifer.

Al met al een fraaie wedstrijd!

Zie jullie dinsdag weer, bij de training!

Peter

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …