Zaanlandia uit 3-2 winst in thriller

Vandaag Zaanlandia uit. Na oranjebitters, ? vrijmarkt en ander vertier gister moesten we knallen?. Met hulptroepen, Victor en Jesse, gingen we vol goede moed van start ??. Achterin moest het dicht blijven en voorin overspelen en scoren was het doel?. Met Jesse op rechts werden aanvallen opgezet, Pieter en Madhmoud probeerde goed te kaatsen. Toch viel, helaas, de 1-0 voor hen. Ai ?. Kom op mannen! En jawel, achterin streden Mika, ook de 2e en 3e poging niet opgeven paste hij toe, Mike en Victor. En Victor kon ren lange bal naar voren geven, lekker. Tobias en Pieter draaide meer op het middenveld en Jesse scoorde na volle strijd van iedereen de 1-1, yes?. Zo gingen we de rust in. Pffff. Tactiek werd: niet aan jezelf denken maar strijden, overspelen en vechten voor de overwinning. Met passie knalde we de 2e helft in. Thijl kreeg opdracht niemand meer langs te laten komen en Sven gooide zich als echte keeper een paar keer goed voor de bal. Op het middenveld onderschepte Mika en Tobias waar kon de bal. De eindpas mocht soms beter, jammer dan ?. We stonden onder druk maar hadden uitvallen. Via Pieter en Mahmoud rende Jesse weer op rechts er vandoor en scoorde heerlijk met een droge knal van rechts de 2-1, yessss. Nog meer ruimte kwam er voor ons met kansen. Iedereen deed her goed. En uit een onmogelijke hoek knalde Jesse Joosten de 3e ook van bijna achterlijn rechts er schitterend in. Bravo?‍♂. De tegenstander beukte vervolgens Victor keihard onderuit, in z’n rug. Mahmoud en Pieter hadden schoppen gehad en Tobias een elleboog. Auw, scheids, help. Ondertussen pompte zij de bal naar voren en scoorde 2-3. We werden gek. Zo graag wilde we winnen. De meegereisde moeders schreeuwde het uit, deden schietgebedjes en plaste van spanning in hun broek. Tijd, tijd scheids. Nog een corner tegen, toen een mee en einde, hoera! Als team beloond voor niet opgeven, goed proberen over te spelen en ballen veroveren. Hoera, de 1e overwinning in 2018. Penalty’s werden gemaakt door Pieter en Jesse. Sven hield er denk 3. De traktatie van Mike ? was top, dank, onze vreugde geweldig. Jammer dat de tegenstander onsportief deels deed, de scheids was uiteindelijk ok maar had spelers eraf mogen sturen van hen. Leermomenten. Maar we kijken naar onszelf: iedereen vandaag echt top gedaan. Thijl heeft de vieze was mee. Ouders dank voor support, super weer. De gastspelers ook, jullie waren vandaag echt een goede hulp met lol⛹?‍♂.Fijn weekend allemaal, fijne vakantie, Groet Ronald ⚽