Alle programma’s bekend.

De KNVB heeft vandaag het competitieprogramma voor dit seizoen bekend gemaakt. EVC 1 start op zaterdag 22 september met een uitwedstrijd bij HCSC. Daarna volgen thuiswedstrijden tegen Reiger Boys en PSZ. Het zijn de inleidende beschietingen voor het zware programma dat daarna volgt, want dan treft EVC 1 de drie kampioenskandidaten achter elkaar. Uit naar Purmersteijn en De Dijk en vervolgens thuis tegen HBOK. Het aanvangstijdstip van de thuiswedstrijden van EVC 1 is dit seizoen 15.00 uur.

Het bekerprogramma van EVC 1 was al bekend. Op 1 september uit naar Zaandijk (zaterdag 4e klasse), op 8 september thuis tegen Hollandia (zaterdag 4e klasse) en op 15 september thuis tegen RKAV Volendam 2 (zaterdag reserve hoofdklasse). Al deze bekerwedstrijden (dus ook thuis) beginnen om 14.30 uur.

De eerste competitiewedstrijden van alle andere teams zijn nu ook bekend en het bekerprogramma op 1, 8 en 15 september was al bekend. Vanwege de vakantie is er een kans dat teams nog niet compleet zijn op 1 september. Je kunt in overleg met de tegenstander de wedstrijd verplaatsen naar een doordeweekse avond, als de wedstrijd maar uiterlijk donderdag 20 september gespeeld is.

Dan de situatie rond de grasvelden. In tegenstelling tot geluiden bij andere verenigingen zijn de velden van EVC redelijk onder de droge periode vandaan gekomen, maar ze zijn tot 1 september nog niet bespeelbaar. Dat geldt dus ook voor het C-veld, daar kan tot 1 september niet getraind worden.

Erwin Rossenaar

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …