Keepersbokaal

Beste EVC-ers,

 Afgelopen zaterdag werd tijdens de Nieuwjaars wedstrijden bij EVC  door de D, E en F keepers voor het eerst gestreden om de fel begeerde keepersbokaal.

 Met een perfecte opkomst van maar liefst 15 keepers en een mooie enthousiaste groep van ouders en bekenden die de jongen en meiden fanatiek steunden is de keepersbokaal 2015 een groot succes geworden!!

 De keepers werden verdeeld over twee groepen, de jongens en meiden van de D-pupillen streden op een groot doel en de E en F keepers moesten hun keepers kunsten op een klein doel showen. Elke keeper mocht 1 penalty en 1 shoot-out op de concurrent nemen maar het ging er natuurlijk om dat er zoveel mogelijk ballen werden tegengehouden.

 Mede doordat er bij de shoot-outs dubbele punten waren te verdienen werd er tot de laatste bal geconcentreerd gekeept en was het tot op het laatste moment super spannend. Uiteindelijk gingen Lars Kramer (D1), Tom de Graaff (E1) en Levi van Zanten (F1) er met de bokaal vandoor.

 Lars, Bart, Tjeerd, Remy, Reinhard, Jesse, Tessa, Fenna, Tom, Patrick (helaas ziek), Youri (vakantie), Rowin (vakantie), Alan, Jim, Levi, Milan, Tygo en Lisa bedankt voor jullie wekelijkse inzet en volgend jaar wordt hier zeker een vervolg aan gegeven.

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …