E.V.C. – Overbos

Soms zit er een scenario in je hoofd hoe het er aan het eind van de middag uit zou kunnen zien.

Ruim afstand van de onderste plaatsen en een vijfde plek op de ranglijst.

Helaas wenste Overbos hier niet aan mee te werken en nam in de eerste helft het initiatief in handen. EVC moest terug en kwam sporadisch op de helft van de tegenstander.

In de 8ste minuut dan toch een counter via Jeffrey wiens voorzet op een haar na gemist werd door Leon. Overbos bleef komen wat resulteerde in de nodige aanvallen waar EVC, met als uitblinker Barry, wel raad mee wisten. Na een half uur spelen een uitval van EVC middels een solo van Shevan wiens schot prima gestopt werd door de keeper van Overbos.

Het woord was weer aan de tegenstander waarbij Barry een zeker doelpunt uit de kruising tikte.

Na nog wat speldenprikken van de kant van EVC waarbij Bilal en Shevan het geluk niet aan hun zijde hadden, brak de rust aan met een 0-0 stand.

Na de rust een wat agressiever EVC wat al snel resulteerde in een voorzet van Shevan waarbij Leon het geluk weer niet aan zijn zijde had en de bal in het zijnet belandde.

Na een uur spelen blesseerde Barry zich bij een ongelukkige uittrap en moest Roy zijn plaats innemen onder de lat. Met 2 goede reddingen hield hij EVC op de been.

De geblesseerde Shevan werd vervangen door Eric en 2 minuten later rondde Thom een goed uitgespeelde aanval bekwaam af, 1-0.

Overbos deed er nog een schepje bovenop wat resulteerde in een bijna onmogelijk doelpunt waarbij

de bal vanaf de achterlijn via een woud van benen in het doel belandde, 1-1.

Overbos rook zijn kans en in de 87e minuut kreeg het, na mistasten van de EVC verdediging, de beloning, 1-2.

A.s. zaterdag weer thuis tegen Buitenveldert en dan maar hopen op wat meer geluk.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …