EVC-DZS

Wat een verschil met vorige week. Zo tref je een tegenstander waarbij je op alle fronten wordt afgetroefd, deze week was het DZS dat op bezoek kwam met volgens mij de instelling om de nederlaag zo klein mogelijk te houden. Dit leek het eerste half uur aardig te lukken behoudens een goal van Leon uit een voorzet van Didier (6de minuut). De ene na de andere aanval op het doel van DZS kon niet omgezet worden in doelpunten. Tot in de 31ste een goede combinatie tussen Bilal en Johan door Leon werd afgerond. Kort daarna een trekbal van Bilal waarna Samir de trekker overhaalde. Met ware doodsverachting kon de keeper zijn schot nog net uit de hoek tikken. Eén minuut later, geklungel in de DZS verdediging en Leon kon zijn onvervalste hattrick laten optekenen.

Ruststand 3-0.

Nog maar enkele minuten bezig in de tweede helft zei Leon vriendelijk dank je wel tegen de verdediging en schoot de 4-0 binnen. Drie minuten later een dieptepass op Ruben (in de ploeg gekomen voor Bilal) die met een feilloos schot de 5-0 binnen schoot.

Alvorens gewisseld te worden had Leon nog een slotakkoord op een pass van Brendon, 6-0.

EVC werd er door de stand en de wissels niet beter op en de productie stokte. Tot in de 84ste minuut een spaarzame actie van DZS, waarbij Jelle de bal ongelukkig tegen de arm kreeg, strafschop besliste de overigens goed leidende scheidsrechter. Dit betekende een 6-1 eindstand.

As. Zaterdag wederom thuis tegen HCSC. Aanvang 14.30 uur

Na afloop liet Man of the Match Leon het rad stil staan op nr.85.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …