Helemaal klaar voor de wedstrijd waren ze!

Evc speelde meer naar elkaar over en dat komt het spel Zeker ten goede ! Blijf dat doen mannen!
Een paar goede schoten werden goed geblokt door onze bikkels achterin of door de rowin op doel,
Vooral een super redding die ik even zal uitleggen
Een speler van hbok geeft een voorzet van links die erg hard voorbij de spits rolt en voor rowin langs die wilt duiken maar wij achter het doel riepen ooooh dat haalt hij nooit het leek ook alsof hij hem niet meer zou pakken maar dan strek hij zijn arm en wonderbaarlijk pak hij hem net voor iemand van hbok hem erin wilt schieten!
Helaas een paar minuten daarna schiet hbok toch de 1-0 binnen, maar evc blijft goed door voetballen en de kansen zijn er om te scoren maar hbok heeft een super keeper!
Opeens krijgt evc een corner en Miles blijft naast Dees lopen en ik roep nog ; miles naar voren ! Als je wilt scoren moet je rennen!!! Ilyas neemt de corner en Fabian schiet op doel maar tegen de keeper aan de de bal rolt naar miles en die schiet hem boven in het doel ! Bam! 1-1 !
Daarna gaat de bal van doel naar doel en weet hbok nog voor rust de 1-2 te maken.
In de kleedkamer geloofd iedereen erin dat we kunnen winnen en dat we nog gaan scoren,
Tweede helft gaat Miles op doel !
Evc krijgt kansen maar ze gaan er niet in,
Helaas is er dan een voetbalwed …..
En ja hbok scoort nog 2 x !
En dan nog even u aandacht voor onze eigen Marradonna,
Ilyas dribbelt vanaf het midden om 4 mensen heen en scoort ! Super mooi doelpunt….
Helaas hebben we de penalty’s ook verloren waar we normaal zo goed in zijn maar een keer de lat en twee keer de paal stonden in de weg!

Volgende week weer zo’n inzet dan ben ik super trots en blij en winnen we zeker !