EVC F5 kampioen na overwinning op AFC F18

AFC F18 – EVC F5 2-4 (0-3) 16-4-2016

Wat laat maar de razende reporter was nog een feestje aan het vieren, want onze kanjers zijn kampioen geworden door de enige rivaal te verslaan. Op het grote complex op de Boelelaan was iedereen aanwezig en klaar om te beginnen. Vanaf het fluitsignaal van de coach/scheidsrechter van AFC was er maar 1 team die de lakens uitdeelde, namelijk onze jongens/meisje.

Casper die 1 helft meespeelde vanwege familieomstandigheden bracht EVC snel op 0-1. Even later was het Yannick die de 0-2 maakte. AFC probeerde het wel maar onze topverdedigers ‘Pepe’Ayoub en ‘Ramos’ Lars hielden alles tegen en had doelman Julian niets te doen. Ben, Fortuna, Tijl en Finn op het middenveld werkte hard om de verdedigers te helpen en de aanvallers Bram, Casper en Yannick de ballen te geven om proberen te scoren. De 0-3 kwam ook via Casper. Toen was het rust en ging Casper mee met zijn vader.

Na de limonade was het Bram die weer onder luide aanmoedigingen van Opa Chris de 0-4 maakte. Hierna vond EVC het wel genoeg en kon AFC nog wat tegensputteren door vlak voor tijd 2x keeper Tijl te passeren. Hierna kwam het eindsignaal en waren we kampioen. Volgende week bij de laatste wedstrijd tegen weer AFC gaan we het kampioenschap echt vieren.