C1 wint en concurrent verliest

EVC C1 – Kennemers C1: 7-0

De uitslag doet vermoeden dat De Kennemers een erg zwakke C1 heeft, maar dat valt eigenlijk wel mee, omdat hun laatste man bijvoorbeeld sterk speelde en sommige voorhoedespelers behendig en snel waren. EVC heeft gewoon een heel goed elftal, dat is misschien een beter verklaring voor die 7-0. Het scoreverloop:
1-0 Aaron na goeie voorzet van Semmi (aanval uit het boekje: Semmi na een combinatie op het middenveld de diepte ingestuurd, een afgemeten, strakke voorzet over de grond en Aaron die wegloopt van zijn (sterk spelende) mandekker en met binnenkant voet binnen tikt)
2-0 Eric na pass van Timon
3-0 Aaron na een mooie actie en pass van Rowan (die het hele veld overstak, met bal, welteverstaan)
4-0 Eric (strafschop, onberispelijk binnen geschoten) na een overtreding op Aaron
Rust
5-0 Semmi nadat hij zelf de bal veroverde en goed doorging.
6-0 Semmi na een mooie actie van John die een pass gaf op Aaron die niet zelfzuchtig was en doorgaf op Semmi
7-0 John na een pass van Eric
Hamza speelde de hele wedstrijd en deed dat zeer verdienstelijk. Alvar ontpopt zich steeds meer als opkomende of inschuivende voorstopper: een man meer in de aanval dus. Sjors hield weer de nul en speelde de ballen sneller in, waardoor de achterhoede niet in de problemen kwam.
Concurrent Ilpendam leed een zeldzame thuisnederlaag tegen Geel-Wit. Dat belooft wat voor morgen (beker) en zaterdag (competitie) als we Ilpendam twee keer op rij treffen.

Dick

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …