EVC gaat naar FC Volendam – FC Eindhoven, 30 oktober 2015

Je kunt nog mee naar FC Volendam.
Mocht jouw team niet in teamverband gaan, dan mag je je ook individueel opgeven. Voor jonge kinderen moet er wel een begeleider mee! Maar ook de begeleider krijgt het kaartje en is welkom om patat te eten.
Geef je op via secretaris@evc-edam.nl

FC Volendam heeft de regionale amateurverenigingen uitgenodigd om een wedstrijd uit de Jupiler League te bezoeken. EVC heeft gekozen voor de wedstrijd van 30 oktober, 20.00 uur; FC Volendam tegen FC Eindhoven.
Iedereen die EVC een warm hart toedraagt krijgt van FC Volendam de kans om deze wedstrijd te bezoeken. Jeugd, senioren, vrijwilligers, ouders, opa’s en oma’s en vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom.

We gaan er een team- en een verenigingsuitje van maken!

Om 17.30 uur is iedereen van harte welkom in de kantine, waar we patat en knakworstjes zullen eten, voorzien van wat te drinken. Vanaf 19.00 uur zullen we, de jeugdteams per eigen team, vertrekken naar het stadion. Van de jeugdelftallen verwachten wij wel dat er begeleiding geregeld wordt, zowel op de heen- als de terugweg. Het bestuur gaat er vanuit dat de ouders toestemming geven aan hun kind om op de manier waarop het team het onderling geregeld heeft, naar het stadion te gaan en weer terug te komen. De begeleiding is natuurlijk van harte welkom om de wedstrijd ook bij te wonen. Dus je kunt altijd gezellig met je kind mee. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Geef je dus op bij je leider! En laat hem of haar weten of je wel of niet mee-eet.

Als je wel naar de wedstrijd wilt, maar niet mee wilt eten, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je leider is de contactpersoon, hij of zij heeft meer informatie of weet hoe daar aan te komen. Mocht je niet aan een team verbonden zijn, geef je dan op via secretaris@evc-edam.nl; laat ook hierbij weten of je patat komt eten! Natuurlijk mag dat ook als vanuit jouw team besloten wordt dat jullie niet gezamenlijk gaan, maar je wilt zelf wel mee.

FC Volendam biedt ons deze wedstrijd tegen een heel sterk gereduceerd tarief aan, wat we heel erg waarderen. EVC heeft besloten dit niet door te berekenen aan de leden. Ook de patat en de knakworstjes bieden wij aan vanuit de vereniging. Wel zullen we een “melkbus” neerzetten. Mocht je toch wat bij willen dragen, dan is dat van harte welkom!

We hopen op een fantastische wedstrijd en een hele gezellige avond. En kom allemaal in je trainingspak!

Het bestuur van EVC

LOGO FC

Logo EVC 2015

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …