EVC-HCSC

Kent u dat gevoel ? Je staat in de 91ste minuut met 1-0 voor en twee minuten later dringt het besef tot je door dat je met 1-2 verloren hebt. Speel je tegen Duitsers dan weet dat dit kan gebeuren, maar tegen een middelmatige ploeg uit Den Helder verwacht je zoiets niet.

In de eerste helft zagen we een vlot en goed combinerend EVC met af en toe wat plaagstootjes van de tegenstander waar de verdediging van EVC wel raad mee wist. Het was dan ook aan onze jongens zelf te wijten dat er met de rust geen 4-0 op het scorebord stond, doch echter een magere 1-0. Deze kwam tot stand in de 43ste minuut door een overtreding binnen de 16. Strafschop dus. Deze werd feilloos ingeschoten door Didier.

Deze liet na 5 minuten in de 2de helft wederom van zich spreken door na wat warrige beslissingen van de scheidsrechter zijn gram te halen op een tegenstander. Terecht rood, maar met wat er aan vooraf ging wel een beetje begrijpelijk. Wat er toen met EVC gebeurde was niet te bevatten. Geen combinatie die meer lukte, verwarring alom. HCSC rook zijn kans en drong EVC terug op eigen helft,

waar het zelden meer onder de druk vandaan kwam. De ene aanval na de ander rolde op het EVC doel af en het mocht een wonder zijn dat de 1-0 op het bord bleef staan tot in blessuretijd.

Wat er toen gebeurde, zie boven. In één woord BALEN!

As. Zaterdag uit tegen Hellas Sport, aanvang 14.30 uur.

Tot Man of the match deze wedstrijd werd gekozen, Niek van Diepen die wegens een familieweekendje niet in de gelegenheid was het rad te laten draaien. Onze doelman Mark nam deze taak als goede tweede van hem over en de gelukkige werd Edwin Breed.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …