Rob Schuttoernooi en de nacompetitie; geen alcohol en parkeerperikelen

Door het verlies van EVC gisteravond tegen OSV gaat EVC de nacompetitie in. Dit betekent dat aankomende zaterdag 16 mei EVC 1 thuis speelt tegen FC VVC. Deze wedstrijd zal om 14.30 uur starten.

Aanstaande zaterdag is ook de eerste dag van het Rob Schuttoernooi bij EVC. Met een aantal zaken moet rekening gehouden worden:

– Het Rob Schut toernooi is een jeugdtoernooi. EVC heeft een convenant met de gemeente Edam-Volendam waarin opgenomen is dat er geen alcohol geschonken wordt tijdens jeugdtoernooien. Ook het meenemen van alcohol op het complex zal niet worden getolereerd. Dit is volgens het convenant niet toegestaan en ook volgens de KNVB regelementen niet. Er worden geen uitzonderingen gemaakt en EVC zal hier streng tegen optreden. EVC beschouwt dit als goed verenigingsbeleid. Daarnaast zijn de boetes niet mals.
– Er wordt een grote stroom van bezoekers verwacht. Dit heeft tot gevolg dat het parkeerterrein overvol zal zijn. Het is dan ook raadzaam om, indien mogelijk, niet met de auto te komen. Indien u mobiel genoeg bent, kunt u er ook voor kiezen om te parkeren bij de bibliotheek van Edam (Dijkgraaf Poschlaan 8), of bij Boon Edam (Ambachtstraat 4). Dat levert u ook een mooie wandeling door Edam op. Volgt u in ieder geval de aanwijzingen van onze parkeerwachters op.

Parkeerkaartje Edam

EVC gaat zaterdag een extreem drukke maar gezellige dag tegemoet. Wij hopen op uw medewerking en begrip, zowel voor bovenstaande als voor eventuele onvoorziene omstandigheden.

Het bestuur van EVC

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …