EVC JO13-1 – Kadoelen sv JO13-1 : 5-3

Afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd dit jaar voor de competitie, tegen een tegenstander uit de onderste regionen.
Een makkie zou je zeggen, maar ervaring leert dat de positie in de ranglijst niet zoveel zegt.

Waar we vorige week een zelfde tegenstander redelijk zoek speelden, was het deze keer best aanpoten.
We waren nog niet helemaal wakker, en kwamen zelfs na enkele minuten al op een 0-1 achterstand.
Hierna ging het wel ietsje beter, we waren in ieder geval wakker geschut.
Enkele minuten later maakt Alan gelukkig de gelijkmaker, zodat we weer “opnieuw” kunnen starten.
Ondanks het niveau van de tegenstander wil het niet echt lukken om een vuist te maken.
We gaan slordig met de bal om, en vergeten regelmatig onze posities.
Gelukkig vergeten we niet af en toe te scoren, Jordy werkt een voorzet van Faye goed in het net: 2-1.
Vlak voor rust zet Alan het scorebord op een veilige 3-1, zodat we comfortabel de rust in kunnen.

Na de rust, waarin we nog maar eens het belang van goed positie kiezen uitleggen, gaat het gelukkig iets beter.
Echter, net als in de eerste helft, beginnen we iets te laat met voetballen en heeft de tegenstander alweer een punt op het bord gezet: 3-2.
We houden gelukkig wel het meest balbezit, zodat we nog 4-2 en 5-2 op het bord kunnen zetten.
In een wat rommelig einde ziet Kadoelen zijn kans schoon en schroeft de achterstand terug naar 5-3.

Waarschijnlijk een vierde, misschien derde plek in de stand, een prima resultaat.