EVC-ZOB

Zaterdagmiddag, een zonovergoten EVC complex met voor beide ploegen grote belangen. EVC, zoals inmiddels bekend, op jacht naar punten om afstand te nemen van de onderste twee plaatsen en ZOB dat zich geen puntverlies kan permitteren in de race om het kampioenschap. De eerste helft gaf het beeld van een beter ZOB en een strijdlustig EVC. In de 30ste minuut hield Roy ons op de been met twee schitterende reddingen en 3 minuten later had EVC zomaar op 1-0 kunnen komen na een prima dieptepass van Ruud op Jeffrey, wiens voorzet net niet door Johan kon worden afgerond. Een ruststand van 0-0 geeft de burger moed, gezien de laatste weken waarbij EVC al vroeg op achterstand kwam.

In de 60ste minuut een pijnlijk misverstand toen een terugspeelbal tussen Roy en de verdediging belandde. De verdediging rekende op Roy en andersom was ook het geval. Op het laatste moment kon Roy niet anders dan de bal met de handen pakken, indirecte vrije trap binnen de zestien. ZOB wist hier goed raad mee en de 0-1 was een feit. Een domper voor EVC en de onzekerheid sloeg weer toe. ZOB bleef de betere ploeg en wist in het laatste kwartier nog uit te lopen naar 0-3. De spanning zowel onder- als bovenin blijft om te snijden. Temeer omdat de nummer één, BOL, niet verder kwam dan een gelijkspel en a.s. zaterdag de confrontatie aan moet met ZOB. Dinsdagavond wordt de wedstrijd Overbos-Hellas Sport overgespeeld op het terrein van Hellas Sport, aanvang 20.00 uur.

EVC speelt nog twee wedstrijden, OSV uit en HBOK thuis. Met de strijdlust van vandaag moet het mogelijk zijn om minimaal 3 punten te behalen en zodoende het spelen van de nacompetitie veilig te stellen. Mannen, we rekenen op jullie.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …