Geslaagd 7e Rob Schut Toernooi 2016

Afgelopen weekend stond EVC weer helemaal in het teken van het Rob Schut toernooi. De 7e editie al weer. Op zaterdag van 8.30 uur tot 18.30 uur en op zondag van 9.30 uur tot 17.00 uur speelden 92 teams van 29 verenigingen hun wedstrijden. Dit gebeurde verdeeld over 23 poules. De jongste teams waren op beide dagen in de ochtend ingedeeld. Voor en tijdens de prijsuitreiking maakte onze clubmascotte Torro zijn opwachting nog. Vooral de jonge jeugd vindt dat altijd erg leuk.

In tegenstelling tot de slechte voorspellingen, die de hele week al met argusogen bekeken werden, was het prachtig weer. Zondag weliswaar bewolkt, maar droog en met een prima temperatuur.
Altijd zijn er op het laatste moment nog wat hobbels die genomen moeten worden. Zo werden we ook dit jaar weer geconfronteerd werden met een nacompetitiewedstrijd, van de B1. Daarnaast belden op het laatste moment wat verenigingen af, of kwamen niet opdagen. Hierdoor kon helaas één poule geen doorgang vinden, omdat er 2 teams uit dezelfde poule niet op kwamen dagen. Wel hebben deze jongens twee wedstrijdjes tegen elkaar kunnen voetballen. Bij andere poules werd het schema omgezet naar 3 deelnemers. Zo hebben we alles weer op kunnen lossen en met behulp van de aanwezige begeleiding en alle vrijwilligers, is dit weekend weer prima verlopen. Complimenten aan iedereen!

Vier EVC-teams zijn kampioen van hun poule geworden; de C1, MB1, MC1 en MD1. Gefeliciteerd, net als alle andere kampioensteams.

RS overzicht

Over de twee dagen was het een gezellige drukte op het EVC complex. Het was geen enkel moment te druk, terwijl we toch flink wat mensen mochten ontvangen. De hamburgertent was het stralend middelpunt voor de kantine en liep als een trein. In de kantine en bij de tent buiten was er ook voldoende aanloop en was alles prima geregeld. In de loterij waren mooie prijzen te winnen.
Een fotoverslag van het toernooi is terug te vinden op Facebook.

Net als elk jaar zullen we nog in 2016 starten met de voorbereidingen voor volgend jaar. Hierbij kunnen we natuurlijk altijd helpende handen gebruiken. Dus heb je zin om je in te zetten voor de diverse EVC-toernooien, meld je vooral! Wij doen het graag, en we zijn blij met alle hulp die we kunnen krijgen.
Wij bedanken de vrijwilligers, sponsors, bestuur en vooral de teams, voetballers en begeleiding, voor het opnieuw mogelijk maken van dit mooie jeugdtoernooi! Denken jullie aan de seizoen afsluiting van komende week? Wij zouden het heel leuk vinden als jullie nog even gezellig met ons na komen praten, bijvoorbeeld op de feestavond.

Graag tot volgend jaar!

Namens de toernooicommissie,
Edwin Schans

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …