Hellas Sport-EVC.

Een wedstrijd die voor beide ploegen van groot belang was i.v.m. nacompetitie of rechtstreekse degradatie. EVC  staat nu nog op een nacompetitieplek en voor HS was er dus alles aan gelegen om de punten in eigen huis te houden. In de eerste helft was het HS dat zich terdege van de situatie bewust was en de druk er goed opzette en met name uit dode spelmomenten een paar keer gevaarlijk kon worden. In de 12de minuut weer een vrije trap, welke door de Zaandammers ongehinderd afgerond kon worden 1-0. EVC kon geen vuist maken en speelde onzeker, wat gepaard ging met veel foute passes en merendeel de bal breed leggen. Niet dat HS uitblonk door  goed voetbal maar wel het geloof in een goed resultaat hield.

Rust.

De tweede helft nam EVC iets meer het initiatief en dit resulteerde in wat kansjes. Zo in de 60ste minuut een goede actie van Bilal wiens  schot net geen doel trof. Aan de andere kant was het de lat die EVC behoedde voor een 2-0 achterstand. Beide ploegen lieten overduidelijk zien waar zij vertoeven op de ranglijst en ook de wissels aan beide kanten maakten het er allemaal niet beter op. Toch verdiende EVC op basis van de tweede helft wel een punt en kreeg die dan ook toen Bilal de bal voor het doel gooide en, de mee op gekomen Niek, in staat stelde de 1-1 te maken. HS had niets aan een gelijk spel en probeerde nog van alles, maar onkunde en een goede redding van Barry zorgden ervoor dat EVC met een puntje terug kon naar Edam en wat nog  belangrijker was, Hellas Sport bleef zodoende op een achterstand staan van 4 punten. Mede door het verlies van Opperdoes en Overbos toch nog een klein lichtpuntje.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …